Blue Flower

Ben je op zoek naar een leuke baan in de agrarische sector? Dan hoef je niet verder te zoeken!

Agrarische-vacatures.nl heeft alle vacatures in de agrarische sector verzameld.  De grootste vacaturezoekmachines ter wereld bieden dagelijks duizenden nieuwe banen aan in diverse sectoren en branches. Om een selectie hieruit te maken voor de agrarische sector toont agrarische-vacatures.nl naast relevante informatie over werk, opleiding en solliciteren zoveel vacatures. Maar op agrarische-vacatures.nl vind je niet alleen maar vacatures in de landbouw maar ook bosbouw en visteelt banen kun je hier vinden. Je kunt eenvoudig zoeken op functie, plaats of sector. De uitgebreide resultaten die worden getoond bieden je een mogelijkheid om te solliciteren naar de baan van je keuze. Daarnaast kun je ook je CV achterlaten en je laten vinden door werkgevers die op zoek zijn naar goed personeel. De Nederlandse agrarische sector heeft een sterke wereldpositie. Veel landen en organisaties kijken naar ontwikkelingen en innovaties die door Nederland worden geïntroduceerd of worden toegepast. Het is dus een prima sector om een leuke en goede boterham in te verdienen. Er zijn voldoende banen voor laag en hoog opgeleiden mensen. Dus ben je op zoek naar die ene baan bij jou in de buurt bekijk dan snel ons aanbod. Want je nieuwe baan start natuurlijk op agrarische-vacatures.nl.Commerciële binnendienst medewerker agrarisch 

MBO | HBO | REGIO ZUID, MIDDEN en NOORD | COMMERCIEEL

Onderhouden van, en uitbouwen van klantenportefeuille van een landelijk opererend bedrijf in innovatieve, technische systemen.

Ervaring in een commerciële functie is vereist.

LEES MEERMedewerker akkerbouwbedrijf in Polen

MBO | BUITENLAND | AKKERBOUW

Wil je ervaring opdoen in het buitenland? Je horizon verbreden op akkerbouwbedrijven met minimaal 1000 hectare grond? Er zijn talloze beschikbare functies.

Ervaring is in deze functie niet vereist.

LEES MEER


 werken in de agrarische sector

 

unsplash-logoFredrik Ohlander


 Geen passende vacature gevonden?